oss

 

Snorrebuda er det store mat- og festhuset i Ulstein. Her pimper vi livet med unike matkonsepter og sikter høyt på kvalitet og smak.
Om det er bryllup og feiring, fredagsklubben med kolleger, date med kjæresten eller biffmiddag med bestefar; her blir du sett og servert etter dine behov.

VI LEVERAR OGSÅ MAT TIL PRIVATE SELSKAP UTANOM VÅRE LOKALER

TA KONTAKT FOR MEIR INFORMASJON

Du kan velge blant alle våre menyer, eller vi skreddersyr en kveld etter ditt ønske.
I tillegg har vi satt opp slik at du kan reservere bord sjølv online.

Besøk oss og opplev vår idylliske sjøbud rett ved havna i Ulsteinvik.

 
ingredients-498199_1920.jpg

vår historie

Snorrebuda er et ombygd trandamperi, kjøpt og flyttet fra Ulsteinstranda til Ulsteinvik sentrum i 1904. Buda var utstyrslager og rederikontor for dampbåten D/S “Snorre”. I nyere tid er det tilkommet et nytt tilbygg på buda som i dag fremstår som vår restaurant, i gamle-snorre finner du vår Grillstove og flotte selskapslokaler i vår andre etasje.

Snorrebuda Mat & Vinhus ble etablert i Ulsteinvik av Frank og Randi Strandebø. I Juni 2020 fikk dei første kundene bestille i fra våre take-away tjenester. Dette grunnet Corona pandemien som herjet, og for å få restauranten konseptet godt på plass. Først åpnet dørene for restauranten i august 2020 med en brak suksess.

Mars 2021 etablererte Frank og Randi kontakt med et annet lokalt firma innen matopplevelser og catering Kokk`n Roll AS og nye eierforhold ble stiftet.

Vi gler oss til å bygge historien videre med en sterk merkevare i sentrum av Ulsteinvik.

 

vår visjon

En forlengelse av vår egen spisestue

Snorrebuda skal vere ein restaurant som alltid set kunden i fokus, og som gjer sitt ytterste for alltid å levere minnerike matopplevelser til våre gjester og kunder. Vår lidenskap og fagkunnskap skal støtte opp under vårt mål der vi skal servere topp kvalitet på mat og drikke, om du spiser i vår restautant.

 
TheKitchen.jpg

Eiere

Ole.jpg

ole christian sivertstøl

EIER OG STYRELEDER

Ole Christian har lang erfaring som kokk, kjøkkensjef, food & beverage manager i hotell og restaurantbransjen både til sjøs og lands. Han har tilegnet seg bred kunnskap etter flere år i ledende stillinger ved Kamasi Holding, Offshore, Kokk`n Roll, Quality Hotel Ulstein, Hurtigruten og arbeider nå til vanlig i stillingen sin Head of Food & Beverage for Havila Kystruten.

Han er topp engasjert, og støtter opp Kokk`n Roll AS og Snorrebuda Mat & Vinhus AS med sin erfaring.

sivert.jpg

sivert hasund

EIER

Sivert har bred erfaring innen kokkefaget fra anerkjente restauranter i Oslo og fra Hotell & Restaurant. Han var ansatt ved kulinarisk akademi, Ylajali, Olympen, daglig leder for Kokk`n Roll og hentet mye erfaring og inspirasjon der, før han flyttet hjem til Sunnmøre sammen med familien sin.

Han er kreativ, nyskapende og utforskende.


Service helter

 
Amalie.jpg

aMALIE sELVIK

Vi er så takknemlige og glade for at vi har denne superstjerna i vårt team. Amalie er utdannet innen økonomi og ledelse. Hun flyttet hjem i fra Oslo, men er opprinnelig i fra Hareid. Vi håper jo selvsagt at hun blir værende hos oss i en lang stund og utvikler seg sammen med og reiselivsbransjen. Amalie er virkelig opptatt av å skape gode restaurantopplevelser for våre gjester.

 
 
 
 


vi inngår aldri kompromisser på kvaliteten - sammen har vi en erfaring som er unik


miljø- og samfunnsansvar

Snorrebuda setter miljø- og samfunnsansvar høyt. Vi ønsker å bidra til miljøet og samfunnet på alle de områder vi kan påvirke.

Vi vil hele tiden arbeide mot bærekraftige valg i det vi gjør for å kunne gi deg en garanti om at det du bestiller hos oss verken fører til unødvendige utslipp eller uforsvarlig utnyttelse av naturressursene.